Uw kantoor is vandaag geopend van 08:30 tot 12:30 en van 14:00 tot 18:00.

Boekhouden

Kantoor Schram staat steeds open om naar uw situatie te luisteren en te kijken waar wij kunnen helpen

Boekhouden

Kantoor Schram in Maldegem is het boekhoudkantoor bij uitstek voor éénmanszaken,vennootschappen, vrije beroepen en vzw’s. Een persoonlijke aanpak op maat is de manier van werken bij Kantoor Schram. Onze ervaren boekhouders behandelen uw boekhouding en de rest van uw dossier op een professionele, discrete en persoonlijke manier. Kantoor Schram gaat op zoek naar de beste boekhoudkundige oplossingen voor uw bedrijf. Kantoor Schram kan zowel bij u ter plaatse in uw eigen programma’s als bij ons op kantoor de boekhouding bijhouden.

 

 

Hulp nodig van een expert?

Wacht niet tot het te laat is! Maak vandaag nog een afspraak met Kantoor Schram zodat u en uw onderneming zich fiscaal kunnen laten begeleiden door ware experten.

Contact

Specialisten in boekhouden

Kantoor Schram voert uw boekhouding volgens de regels van de kunst, indien u daarvoor zelf mensen heeft, begeleiden en adviseren wij hen waar nodig. Kantoor Schram zorgt voor het nazicht van uw boekhouding en stelt vervolgens uw jaarrekening op volgens de wettelijke normen. Kantoor Schram adviseert op elke boekhoudkundige kwestie! Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de opmaak en evaluatie van tussentijdse resultaten van uw bedrijf. Ook voor periodieke en jaarlijkse rapporten voor zowel interne als externe doeleinden bent u bij Kantoor Schram aan het juiste adres.

Kantoor Schram

Flexibiliteit en service op maat zijn de factoren waarin Kantoor Schram zich onderscheidt. Voor dringende vragen is Kantoor Schram ook steeds bereikbaar buiten de kantooruren.