Uw kantoor is vandaag geopend van 08:30 tot 12:30 en van 14:00 tot 18:00.

Startersbijstand

Kantoor Schram staat steeds open om naar uw situatie te luisteren en te kijken waar wij kunnen helpen

Startersbijstand

Veel ambitieuze en gedreven mensen laten het ondernemerschap links liggen omdat ze afgeschrikt worden door de administratieve rompslomp dat er bij komt kijken. Kantoor Schram in Maldegem probeert de drempel naar het opstarten van uw eigen vennootschap te verlagen door extra in te spelen op startersbijstand. Zowel vennootschappen als éénmanszaken kunnen bij Kantoor Schram terecht. Samen met u analyseren we uw situatie en uw toekomstplannen zodat wij kwalitatief advies op maat kunnen geven omtrent de aangewezen structuur.

 

 

Hulp nodig van een expert?

Wacht niet tot het te laat is! Maak vandaag nog een afspraak met Kantoor Schram zodat u en uw onderneming zich fiscaal kunnen laten begeleiden door ware experten.

Contact

Starters zijn de toekomst

Samen met u stelt Kantoor Schram een realistisch en overtuigend financieel plan op en indien nodig helpen wij u ook bij de aanvraag van vergunningen en erkenningen. Kantoor Schram schrijft uw onderneming in bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en activeert uw btw-nummer. Ook bij de aansluiting bij een ziekenfonds naar uw keuze begeleidt Kantoor Schram u.

Kantoor Schram

Flexibiliteit en service op maat zijn de factoren waarin Kantoor Schram zich onderscheidt. Voor dringende vragen is Kantoor Schram ook steeds bereikbaar buiten de kantooruren.